Partner fratræder ML+ PARTNERS

Forside / Nyheder / Partner fratræder ML+ PARTNERS

Advokat og partner Christopher Bühl Nielsen har valgt at opsige sin stilling i advokatvirksomheden ML+ PARTNERS.

Christopher Bühl Nielsen har længe haft et ønske om at fokusere på egne projekter i privat regi frem for advokatgerningen.

– Udnævnelsen til partner i ML+ Partners var en stor milepæl for mig personligt. Dog gik det hurtigt op for mig, at udnævnelsen også ville betyde, at jeg ville være nødsaget til at drosle ned på mine egne projekter, som jeg virkelig brænder for. Der er simpelthen ikke timer nok i døgnet til både at drive alle de entreprenante projekter, jeg gerne vil, samtidig med at jeg skal varetage rollen som partner i ML+ PARTNERS. Derfor har jeg nu valgt at forlade ML+ PARTNERS. Jeg vil med glæde se tilbage på de forgangne år med dygtige og passionerede kolleger, siger Christopher Bühl Nielsen.

Christopher Bühl Nielsen blev udnævnt til partner den 1. august 2023 og har siden 2020 været en del af ML+ PARTNERS, hvor han tiltrådte som advokat. Her har han i stigende grad beskæftiget sig med udviklingsprojekter inden for især energisektoren og ejendomme. Det er det spor, han nu i endnu højere grad vil forfølge.