Karriere

Gør karriere hos ML+ PARTNERS

karriere i ML+ PARTNERS

Vi fordeler ansvaret og tager ansvar for vores kollegaer

Hos ML+ PARTNERS er vi specialister. Og ambitiøse. Og måske en lille smule nørdet til tider. Men vi er også fleksible og uformelle, og vi tager vores grundlæggende princip om work-life-balance seriøst. Det betyder, at vores vækst ikke skal ske på bekostning af det liv, vores medarbejdere lever ved siden af jobbet. For det er det, der giver energi til vores kontorer.

Vi er ikke bange for at fordele ansvaret mellem yngre talenter og garvede kollegaer. Vi tror på, at ansvar og samarbejde er vigtigt – både for de nye juraaspiranters uddannelsesforløb og for de erfarnes fortsatte udvikling hos os. Derfor får de fuldmægtige også deres egne sager relativt tidligt, fordi alle er en lige vigtig del af vores forretning. Samtidig er vores erfarne advokater indstillet på, at de skal lære fra sig, og at de skal indtage nogle ledermæssige roller for at få tingene til at fungere.

Det betyder også, at karrierevejen hos ML+ PARTNERS ikke behøver at være ens for alle. Vi har en flad struktur, som gør, at der ikke er langt fra den uerfarne til den erfarne, og vi er meget fleksible i forhold til de ønsker, den enkelte kollega har.

Vores unikke position

Vi har en stærk forståelse for landbrugs- og energiretlige spørgsmål, som er vores kerneområder. Det gør os til en specialistforretning med tætte forhold til vores samarbejdspartnere, så vi hele tiden kan bistå med kompetent og professionel rådgivning.

Men vores kompetencer stopper slet ikke der. Vi tilbyder en bred vifte af ydelser, som kan spænde fra spørgsmål om (komplicerede) erhvervssager til ejendoms- og arvesager, og derfor indtager vi en position, hvor vi kan hjælpe vores klienter med både stort og småt i mange forskellige henseender.          

På trods af vores størrelse har vi rådgivet klienter i store og tunge sager, fordi vi har det nødvendige indblik i mange fagområder. Erfaringer som disse gør, at vi kommer tættere og tættere på at finde vores plads i markedet, så vi kan rodfæste os yderligere.

Hos ML+ PARTNERS er vi klar til at bringe din specialistviden i spil, når det virkelig gælder. Men den er lige så vigtig i vedligeholdelsen af vores klientrelationer, som vi vægter meget højt.           

 

Karriereskridt ved ML+ PARTNERS

Stud.jur

Hvad tilbyder vi?

Som stud.jur ved ML+ PARTNERS får du ”hands-on” lige med det samme. Du bliver en del af et fællesskab, der forstår vigtigheden af dit arbejde, og som er opsat på at lære fra sig, så du kan få det bedst mulige forløb hos os og udvikle dig, mens du studerer.

Du vil få stor indsigt i sager af en vis størrelse og kompleksitet, og den indsigt bliver kun større, jo mere dine kompetencer udvikler sig.

Vi rekrutterer derudover størstedelen af vores stud.jur som advokatfuldmægtige efter endt studietid. På den måde kan vi sammen forme din uddannelse.

Hvad forventer vi?

Vi forventer, at du har gåpåmod, og at du har lyst til at udvikle dig sammen med os. Du skal være indstillet på faglige udfordringer, og at du kan spørge om hjælp, når du har brug for det. Hos os er det ikke et dårligt tegn at spørge om hjælp. Det er tværtimod et tegn på, at du har lyst til at blive bedre, og det vil vores erfarne advokater og dygtige advokatfuldmægtige gerne hjælpe dig med.

Hvordan er det at være stud.jur i ML+ Partners?

Advokatfuldmægtig

Hvad tilbyder vi?

Den første tid som advokatfuldmægtig kan være svær, fordi alting er nyt og ukendt land. Derfor ved vi også, at faste rammer gør tilvænningen noget nemmere.

Hos ML+ PARTNERS har vi udarbejdet en lods-ordning, hvor en eller flere af vores advokater følger dig gennem din uddannelsesplan i de tre år, det tager at få dig sikkert i havn. Det gælder både i forhold til den faglige sparring og de lavpraktiske spørgsmål. Men lodsen kan også bruges i private sammenhænge, hvis der er behov for det.

Uddannelsesplanen lægger op til, at du kan være ambitiøs, og vi giver dig plads, tid og feedback, så du kan vokse tættere på titlen som advokat. Uddannelsesplanen gør også, at du får mulighed for at specialisere dig inden for bestemte områder af juraen.

Generelt giver vi vores advokatfuldmægtige meget ansvar. Vi mener, at det er den eneste måde, hvorpå de bliver gode og kompetente advokater inden for vores kerneområder, og derfor er vores erfaring også, at vores fuldmægtige har en stejl læringskurve.

Hvad forventer vi?

Vi forventer, at du er opmærksom på din uddannelse og tager ansvar for den. Vi forventer grundighed i dine ting, og at du spørger om hjælp og mere tid til opgaven, hvis der er brug for det. Du skal ikke have indblik i alle juraens afkroge, men du skal have lyst til at udforske og være nysgerrig på selv de små spørgsmål, og så sætter vi tempoet sammen.

Målet er at gøre dig til en rigtig god advokat. Forløbet er tilrettelagt i mange små trin, og selv om skridtene indimellem kan føles korte, så er hvert enkelt skridt en stor del af din udvikling.

Hvordan er det at være advokatfuldmægtig i ML+ PARTNERS?

Advokat

Som advokat hos ML+ PARTNERS bliver du en af Danmarks bedste specialistadvokater. Du kan beskæftige dig med de helt store retslige spørgsmål, ligesom du kan være med til at præge dagsordenen og den udvikling, ML+ PARTNERS befinder sig i.

Du skal med afsæt i et solidt juridisk fundament kunne rådgive vores klienter, så din rådgivning skaber værdi for dem.

Vi forventer, at du stiller krav til os som arbejdsgiver, så vi løbende har fokus på dine karriere og din udvikling. På den måde kan vi arbejde strategisk med din faglige udvikling og dine mål, så du kan blive en af de bedste inden for faget. Du skal ikke være bekymret for, at det går ud over din rolle som far, mor, kæreste, ægtefælle eller ven. Vi tror på, at din trivsel gør dig til en bedre advokat, for når der er ro på bagsmækken, er der ro til at fordybe sig i sit arbejde. Derfor skal der være en reel balance mellem arbejdsliv og privatliv, og hos ML+ PARTNERS har vi en kultur, der tillader det. 

 

Specialistadvokat

Som specialistadvokat har du et ledelsesmæssigt ansvar for de yngre jurister med fokus på samarbejdsglæde og performance.  Derudover forventes du at være betroet rådgiver for udvalgte klienter og udvise selvstændighed i sags- og projektløsning. Du har en høj grad af kommerciel indsigt, og har fokus på klienttilfredshed. Men du er først og fremmest ekspert inden for dit speciale.

 

Partner

Som partner hos ML+ PARTNERS er du et fagligt fyrtårn. Du har lyst til at bære en betydelig vægt på dine skuldre, og du kan bevise, at du evner at udvide din egen såvel som den brede forretning i virksomheden. Du skal også kunne fastholde, rådgive og udbygge relationer til dine klienter, så du løbende kan bidrage til det strategiske og ledelsesmæssige arbejde på virksomhedsniveau.

Derudover lægger vi stor vægt på den specialisterfaring, du har, og de evner, du besidder, når det kommer til menneskelige relationer. Det er vigtigt for ML+ PARTNERS, at du kan bidrage til en kultur, hvor samarbejde, høj faglighed og forståelse for hinanden er i højsædet.

Ledige stillinger

ML+ PARTNERS ansætter løbende kandidater, som vi tror på kan være med til at udvikle vores forretning, har et udviklingspotentiale og de rette menneskelige værdier.

Du kan se vores ledige stillinger her.