Ny partner og direktør med fokus på forretningsudvikling og bæredygtighed indtræder i ML+ PARTNERS

Forside / Nyheder / Ny partner og direktør med fokus på forretningsudvikling og bæredygtighed indtræder i ML+ PARTNERS
Tore Vilhelmsen kommer med en fortid som både advokat, adm. direktør, bestyrelsesformand og iværksætter

Forretningsudvikling, projektudvikling og bæredygtighed er en strategisk hjørnesten i ML+ PARTNERS, og derfor opruster advokatvirksomheden nu med ansættelsen af advokat Tore Vilhelmsen, der den 19. februar tiltrådte i en ny rolle som partner og direktør for forretningsudvikling og bæredygtighed.

Tore Vilhelmsen er uddannet jurist fra Syddansk Universitet og har bl.a. været leder af Selskabsteam  i Borgmesterforvaltningen i Odense Kommune og advokat i Dagrofa. Senest kommer han fra en stilling som adm. direktør for Dallund Slot på Fyn, ligesom han har bestredet formandsposten i idrætsforbundet Badminton Danmark og er medstifter, medejer samt direktør i PadelBoxen, der er Fyns største indendørs padelcenter.

– Jeg er glad og stolt over, at Tore Vilhelmsen nu bliver en del af holdet i ML+ Partners. Tore er en entreprenant personlighed, og han har et skarpt blik for at se kommercielle muligheder, hvor andre ser begrænsninger. Jeg er overbevist om, at hans evner på den front vil være en kæmpe fordel for os. Samtidig er han en dygtig advokat, der uden tvivl evner at løfte den rolle også, siger Marie-Louise Moltke Leth, adm. direktør i ML+ PARTNERS.

Innovation på advokatkontoret

En af Tore Vilhelmsens store opgaver bliver at tage et innovativt kig på det at drive et advokatkontor og finde områder, hvor man kan gøre tingene anderledes. Han har erfaring med udvikling og bæredygtighed både indadtil og udadtil i en virksomhed, og det er netop disse områder, som han sammen med dygtige kollegaer vil udvikle i ML+ PARTNERS til gavn for blandt andet de mange landbrugskunder.

– Der er ingen tvivl om, at landmændene lige nu står over for en stor udfordring med den grønne omstilling. Senest med udspil til CO2 kvoter, som vil påvirke landmændene meget. Her skal vi vær en aktiv medspiller, således vi kan lykkedes med de ting, som ender med at blive besluttet. Bæredygtighed på flere plan interesserer mig meget, og jeg har stor lyst til at hjælpe de mange landmænd med at indfri de mål,  som de sætter sig, siger Tore Vilhelmsen og fortsætter:

– Jeg glæder mig enormt meget til at komme i gang og få de mange planer på tegnebrættet ud at leve. Jeg havde ikke troet, at jeg skulle sidde i en traditionel advokatvirksomhed igen, men der er ingen tvivl om, at der her er et helt andet sted og med et helt andet mindset, som tiltaler mig meget. Vi har lige dele fokus på work-life-balance og udvikling, og så har vi en virkelig spændende kundegruppe, som står over for store udfordringer. Og at lykkedes med denne udfordring, sammen med mange andre dedikerede kollegaer, motiverer mig meget. At vi med vores rådgivning kan være med til at gøre en forskel på jorden i forhold til grøn omstilling og bæredygtighed i tæt samarbejde med blandt andet landmænd, og dermed hver eneste dag gøre jorden en lille smule bedre, giver mening for mig i mit job. Og det motiverer mig.

Nyt navn, ny identitet og ny strategi

Marie-Louise Moltke Leth overtog ML+ PARTNERS (tidligere Prolex Advokaterne, red.) den 1. august 2022 efter mere end 20 år i Gorrissen Federspiel, hvor hun var senioradvokat med speciale i insolvens. Siden overtagelsen er virksomheden vokset støt, samtidig med at den har skiftet navn og identitet.

Sammen med medarbejderne har Marie-Louise Moltke Leth arbejdet på at finde en ny, fælles identitet, der bl.a. indebærer en ny strategisk retning samt indførelse af partnerstruktur og specialistroller.

– Vi er virkelig ved at have fundet fælles fodslag nu, og jeg er stolt over, hvor langt vi er nået på så kort tid. Jeg er taknemmelig for, at medarbejderne har budt konstruktivt ind, når jeg har talt om nye vinde, og der er ingen tvivl om, at vi går en lys fremtid i møde, siger Marie-Louise Moltke Leth.

Marie-Louise Moltke-Leth
Adm. direktør, Advokat (L)

Marie-Louise er administrerende direktør og advokat (L) i ML+ PARTNERS. Hun varetager den daglige drift af selskabets fire kontorer og ledelsen af medarbejderne.

+45 50 95 67 81
Marie-Louise Moltke-Leth