Leje af jord til batteriløsninger

Forside / Nyheder / Leje af jord til batteriløsninger

I ML+ forhandler vi også kontrakter om leje af jord til batteriløsninger.

Det har vi bl.a. gjort for en lodsejer, som modtog en optionsaftale på jordleje fra en udvikler, som ønskede at opstille et større antal containere med batterier, transformere og øvrigt materiel.

Efter lange forhandlinger og mange drøftelser har lodsejer og udvikler underskrevet en optionsaftale med mulighed for 30 års jordleje.

Foruden sikring af lodsejerens rettigheder i relation til eventuel misligholdelse og skader som måtte opstå som følge af forundersøgelser, etablerings-, drifts- og reetableringsperiode, har vi fået forhandlet lodsejeren til:

  • en god jordleje,
  • en sikkerhedsstillelse for reetablering,
  • en bonus som udbetales på underskriftstidspunktet (sign-on fee),
  • en længere uopsigelighedsperiode for udvikler,
  • et årligt bidrag fra udvikler til lokalsamfundet.

Er du også blevet kontaktet af en udvikler med tilbud om indgåelse af en optionsaftale på leje eller køb af landbrugsjord til vedvarende energiprojekter (sol, vind eller batteriløsninger), og gerne vil have læst aftalen igennem med henblik på sikring af dine rettigheder bedst muligt, står ML+ PARTNERS klar til at hjælpe med vores store erfaring på området.

Uanset behovet, så tøv ikke med at tage fat i advokat Katarina Holme, mobil 30 22 45 80, mail: kaho@mlplus.dk.

Katarina Holme
Advokat

Katarina er advokat i ML+ PARTNERS. Hun har stor erfaring med rådgivning i forhold til aftale- og kontraktretlige spørgsmål, retssagsbehandling og energiprojekter.

+45 30 22 45 80