Fremtidssikring af juridisk ekspertise: ML+ PARTNERS ansætter arveretsspecialist

Forside / Nyheder / Fremtidssikring af juridisk ekspertise: ML+ PARTNERS ansætter arveretsspecialist
Advokatfirmaet ML+ PARTNERS ansætter specialistadvokat Kasper Hygum, som har stor erfaring med dødsbobehandling

ML+ PARTNERS vil specialisere sig yderligere inden for dødsbobehandling, og derfor opruster advokatfirmaet fra årsskiftet med Kasper Hygum, som kommer til ML+ PARTNERS fra Hygum Advokater.  

39-årige Kasper Hygum har sammen med sin mor, Nina Hygum, drevet Hygum Advokater med hovedsæde i Bjerringbro, og firmaet har netop haft speciale inden for dødsbobehandling. Mens Nina Hygum går på pension, fortsætter Kasper Hygum sit virke som specialistadvokat i ML+ PARTNERS’ afdeling i Viborg, hvor han vil skulle rådgive primært landbrugskunder om juridiske spørgsmål relateret til dødsbo.

For adm. direktør og advokat (L) i ML+ PARTNERS, Marie-Louise Moltke-Leth, er der flere grunde til, hvorfor det giver mening for advokatfirmaet at ansætte en kapacitet inden for dødsbobehandling.

– Kasper Hygum kommer med stor erfaring og ekspertise fra sit tidligere virke. Med hans viden kan vi fortsætte vores store specialisering inden for dødsbobehandling, så vi kan tilbyde kunderne et trygt og effektivt skifte af boet. I Kasper Hygum får vi en kapacitet ind, som for os har en perfekt alder. Han er stadig ung, men kommer med stor erfaring allerede, siger Marie-Louise Moltke-Leth.

I forvejen har ML+ PARTNERS advokat Erik Nørregaard med speciale inden for dødsbobehandling, og selvom der ingen planer er om, at advokaten stopper, er det for Marie-Louise Moltke-Leth ’rettidig omhu’ at tænke i, hvordan fremtiden skal se ud, når Erik Nørregaard en dag går på pension.

– Selvom Erik ikke har planer om at stoppe, så er han fyldt 70 år, og derfor er ansættelsen af Kasper Hygum også udtryk for, at vi sikrer os, at vi fortsat kan tilbyde juridisk rådgivning inden for dødsbobehandling, når Kasper Hygum på et tidspunkt skal fylde Eriks meget store sko ud, siger Marie-Louise Moltke-Leth.

– Erik er dog still going strong, understreger hun.

Fingeren på pulsen

For Kasper Hygum har især mulighederne for at dygtiggøre og specialisere sig været en af hovedårsagerne til, at han vil være en del af ML+ PARTNERS.

– Jeg vil gerne fortsætte min faglige udvikling indenfor dødsbobehandling i et stærkt team, og jeg ser ML+ PARTNERS som et spændende firma med fingeren på pulsen indenfor advokatbranchen. Det vil jeg selvfølgelig gerne være en del af, siger Kasper Hygum.

Foruden Kasper Hygum ansættes sekretær Marianne Jørgensen fra Hygum Advokater også i ML+ PARTNERS’ afdeling i Viborg, hvor hun fortsat vil være sekretær for Kasper Hygum.

Marianne Jørgensen har også stor erfaring inden for dødsbobehandling.

Marie-Louise Moltke-Leth
Adm. direktør, Advokat (L)

Marie-Louise er administrerende direktør og advokat (L) i ML+ PARTNERS. Hun varetager den daglige drift af selskabets fire kontorer og ledelsen af medarbejderne.

+45 50 95 67 81
Marie-Louise Moltke-Leth